Svako od nas je individua za sebe, svako ima posebne potrebe i put ka ostvarenju ciljeva, i zato je personalni trening često idealno rešenje pri izboru treninga. Ako kroz svoj fitnes put želite da prođete vođeni podrškom, savetima i konstantnim nadzorom stručnjaka, rešenje je: personalni trener.

Personalni trener je osoba koja izrađuje vaš plan vežbanja, osoba koja kroz treninge prolazi sa vama, vrši redovna merenja i pomno prati vaš napredak. Personalni trener je tu za sva moguća i nemoguća pitanja koja se tiču pravilnog vežbanja i ishrane.

Šta je personalni trening?
Personalni trening je idealna opcija za one koji žele da u svakom trenutku imaju stručno lice uz sebe dok treniraju. Personalni trener je tu da od početka do kraja prati tvoje fitnes putovanje – od inicijalnog merenja i razogovora na početku, preko redovnih treninga i njihovih modifikacija u skladu sa tvojim napretkom, pa sve do kontrolnih merenja i provera ostvarenih rezultata.

Trening uz sprave, slobodno vežbanje, kardio, core, funkcionalni ili trening snage – sve ovo ti je, između ostalog, na raspolaganju.

Personalni trener će zadovoljiti tvoje posebne potrebe i želje, bilo da se radi o potrebi poboljšanja opšteg stanja i kondicije, smanjenja težine ili sprovođenju programa rehabilitacionog sadržaja. Lični treneri imaju vrhunsku obuku, stalno pohađaju stručna usavršavanja, vremenski su fleksibilni i brzo se prilagođavaju specifičnim zahtevima.

Kome je namenjen?
Nije bitno da li si tek počeo da treniraš, ili je trening uvek deo tvog nedeljnog plana – personalni trening je idealna opcija za tebe ukoliko želiš da te stručno lice redovno nadgleda.

Nisi siguran da li je personalni trening pravi izbor za tebe? Onda možeš iskoristiti opciju probnog personalnog treninga – bez obaveze da kasnije uplatiš ovaj paket. Probni personalni trening daće ti opciju da odlučiš na osnovu svog iskustva.

Ukoliko želiš da vreme treninga prilagodiš svom rasporedu, onda je personalni trening izbor za tebe. Svi termini su fleksibilni, uvek se možeš dogovoriti sa svojim trenerom. Ukoliko on nema slobodnih termina, a ti si se nameračio da treniraš – neko iz Tribe tima personalnih trenera može raditi sa tobom.

Benefiti personalnog treninga
Imajući u vidu da se sa trenerom dogovaraš u vezi sa tipom treninga, trajanjem i intenzitetom – benefiti su brojni. Kao i svaki vid fizičke aktivnosti, personalni trening će pozitivno uticati na tvoje zdravlje, raspoloženje i samopouzdanje.

Personalni trener će intenzitet i tip treninga prilagoditi tvojim potrebama i ciljevima koje želiš da ostvariš. Tvoj lični trener pazi i na to da li vežbe izvodiš pravilno, što je veoma važno kako bi se izbegle povrede i kako bi efekti treninga došli brže.

S obzirom da se sa svojim trenerom dogovaraš oko termina – ukoliko odlaziš na put ili nisi u mogućnosti da treniraš, ne brini – ovaj paket funkcioniše tako što se treninzi posebno koriste.

A još jedan od Tribe benefita je i da, ukoliko spojiš šest meseci personalnog treninga, sedmi od nas dobijaš gratis!

Ovakva vrsta vežbanja podrazumeva konstantan nadzor i komunikaciju sa vašim ličnim trenerom, koji izrađuje individualni program vežbanja, prati vaš napredak, vodi računa o vašem zdravlju i kondiciji, i pomaže vam da ostvarite željene rezultate.

Mali broj vežbaca poseduje znanje o izradi plana treninga, intezitetu i obimu vežbanja, vrsti i pravilnom izvodjenju vežbi, trajanju pause, itd. Uglavnom se treninzi svode na monotono ponavljanje istih sa velikim potrošenim vremenom sto na kraju moze dovesti do povrede i odustajanja od daljeg vezbanja. Zato vam Ethnogym preporučuje personalni ili vodjeni trening, dizajniran prema vašim potrebama i sposobnostima, a uz stalno prisustvo stručnog lica koje vodi računa o svakom vašem pokretu.

Individualni rad sa nasim stručnjakom fokusiran je samo na vas, eliminiše rizik od povrede tokom treninga, vežbanje je sigurnije, a napredak je neuporedivo brži sa zagarantovanim rezultatima. Shodno dobijenim rezultatima testiranja i samom cilju klijenta, izradjuje se specifican i individualno prilagodjen programa treninga. Vreme provedeno na treningu je iskorišćeno na najefikasniji nacin, a treninzi se zakazuju kada vama odgovara i nisu vremenski ograničeni.

Personalni trening je vrhunac vežbanja kako u profesionalnom sportu tako i u rekreaciji. Personalnim treningom klijent dobija apsolutnu pažnju i nadzor personalnog trenera. U personalnom treningu ne postoji mogućnost za nepravilno vežbanje,prefosiranje i eventualno povredjivanje. Osoba koja vodi vaš personalni trening, personalni trener je osoba koja je strucnjak iz oblasti fitnesa i sporta. On sprovodi program treninga prema klijentovim potrebama, željama i mogućnostima kako bi došli do zajedničkog cilja
Osoba koja će Vas pre svega motivisati da vežbate i zavolite fizičku aktivnost I svojim savetima i iskustvom pomoćiće vam da promenite način ishrane, a samim tim i način života. Vašim treninzima pristupaćete sa velikom željom i entuzijazmom. Vama će biti mnogo lakše da sa Vama radi osoba koja izradjuje individualno usmeren program koji je namenjen samo Vama i vašim mogućnostima. Individualni trening i personalni trener s vremenon postaju deo vašeg života. Samim tim ćete na svakom treningu izvući maksimum iz sebe i veoma lako i pravilno odraditi program vežbi uz stručan nadzor svog personalnog trenera. Postignuti rezultati će se tako brže uočavati a cilj će biti mnogo kraći i brže postignut.

Zbog individualnog pristupa svaki klijent je novi izazov za nas i ujedno novo iskustvo koje će i Vam i nama ulepšati život.

TERMINI TRENINGA

Odluči na osnovu iskustva. Kako da znaš da je Win Fitness pravi za tebe? Da bi znao da mi imamo ono što tražiš –
treninge koje ćeš obožavati, pravu atmosferu ili ambijent u kom ćeš se osećati prijatno – moraš da probaš.
Čak ni iskustva drugih ljudi ne moraju biti dovoljna. Potrebno je da svojim očima vidiš i svojim čulima osetiš.
Tada ćeš znati.

Moje ime je
Vesna Prokić

Ja sam profesor sporta i fizičkog vaspitanja-master i master sportske medicine sa fizikalnom terapijom. Sa mnom ćete izgubiti kilograme, zategnuti svoje mišiće i oblikovati ih baš po Vašoj meri.

Zajedno ćemo promeniti i poboljšati kvalitet i stil Vašeg života i bićete najbolja verzija sebe. Čekam Vas.

Pratite me na Instagramu i Facebook

KONTAKT

Naš tim je tu da odgovori na sva vaša pitanja i predloge. Kontaktirajte nas na navedeni email ili broj telefona ili popunite kontakt formu. Ne zaboravite, prvi trening je besplatan!

ADRESA

Arsenija Čarnojevića 49
22000 Sremska Mitrovica

TELEFON

+381 63 513672

EMAIL

fitnesscentarwin@yahoo.com

WEBSITE

www.winfitnescentar.com

PITAJTE NAS

Odgovorićemo na sva Vaša pitanja.

POŠALJITE NAM PORUKU

KONTAKT INFORMACIJE

Arsenija Čarnojevića 49
22000 Sremska Mitrovica
+381 63 513672
fitnesscentarwin@gmail.com

Ukoliko imate predloga kako da budemo još bolji pošaljite nam e-mail i uskoro ćemo stupiti u kontakt.