Win Fitness Studio

Win Fitness Studio neguje individualni pristup i prilagođavanje vežbi shodno psiho-fizičkoj proceni svake žene koju vrše instruktori, a ako je potrebno i uz konsultaciju lekara.

Win Fitnes Centar svojim članovima nudi kvalitetne uslove za izvođenje personalnih treninga kao i individualnih treninga. U širokoj ponudi zastupljeni su svi segmenti vrhunske pripreme sportista, programi za oblikovanje tela, kao i programi cardio fitness-a, aerobika i pilatesa. Teretana sadrži novu, kvalitetnu opremu dizajniranu tako da će svaki Vaš pokret biti pravilno izveden. Prepoznajemo potrebu za raznovrsnošću rada u teretani, stoga smo joj osigurali mnoge sadržaje.

Ponosni smo na uslove i atmosferu koja vlada u teretani. Znamo da je zdrav život mnogo više od samog vežbanja. Potrebno je da se osećate prijatno, hranite zdravo i uz sve to i dobro zabavljate. Pored kvalitetnog rada cilj nam je da naši članovi budu inspirisani za napredovanje i redovan trening i na taj način postanu zadovoljni član naše sportske porodice. Zbog toga težimo i neprestano radimo na proširenju aktivnosti i poboljšanju opštih uslova za rad i boravak u našoj teretani. Šta god da očekujete od treninga i kakav god da ste cilj postavili, mi ćemo Vam pomoći da ga postignete nudeći Vam najsavremenije programe i stručni kadar.

186 VEŽBAČA
9 PROGRAMA
15 ČLANOVA TIMA
4 TRENERA
255 SATI VEŽBANJA NEDELJNO
56 VRSTE SPRAVA

Energija, lepota, zdravlje

Uz posvećenost instruktora i pozitivnu atmosferu, suština uspešnog rada kluba se ogleda u prijatnom i prijateljskom okruženju gde žene pored vežbanja i brige o zdravlju imaju mogućnost i dobrog druženja i relaksacije.

Visoki kriterijumi u kreiranju programa kao i raznovrsni programi i sadržaji koji su usmereni ka najširem spektru ciljnih grupa (sportisti, rekreativci, deca, starije osobe…) garant su da kod nas možete pronaći sadržaj koji će odgovarati Vašim željama i potrebama.

DOBRODOŠLI U WIN FITNESS ZONU

U jedan sat zabavnih i intenzivnih treninga u manjim grupama, iskombinovali smo najbolje iz različitih sportova – gimnastike, vežbi snage, olimpijskih dizanja i kondicionih vežbi. Ovaj miks čini trening zanimljivim, izuzetno efikasnim a ujedno i brzo obavljenim. Dovoljno je par sati nedeljno kako biste podgilni nivo fitnesa, i kako bi promene u strukturi i funkcionalnosti tela bile vidljive već posle prvih mesec dana.
1

PILATES

Pilates značajno menja izgled vašeg tela. Gradi snagu bez dodatnog napora, stvarajući vitko telo s zategnutim butinama i ravnim stomakom.
win-funkcionalni

FUNKCIONALNI TRENING

Funkcionalni trening je najkompletniji način treniranja jer radi na svim bitnim faktorima: snazi, kondiciji, eksplozivnosti, brzini i izdržljivosti.
2

CORE

Core, jezgro ili središte čine mišići oko kukova, trbušni mišići, mišići leđa i ramena. Ovi mišići funkcionišu kao jedna snažna celina.
fitness-icon-color-02

RAZVOJNA GIMNASTIKA

Razvojna gimnastika ima brojne prednosti u odnosu na druge sportove i predstavlja dobru osnovu za dalji odabir sportova po želji deteta u kasnijoj dobi.
fitness-icon-color-02

CARDIO MIX

Kardio trening je najefikasniji način za skidanje masnih naslaga, postizanje i održavanja kondicije
win-personalni

PERSONALNI TRENING

Svako od nas je individua za sebe, svako ima posebne potrebe i put ka ostvarenju ciljeva, i zato je personalni trening često idealno rešenje pri izboru treninga.
win-balance

POWER BANDS

Prednost kod treninga sa gumama je u tome što za razliku od tegova njihov otpor nije konstantan tj. jednak u svakom položaju nego se otpor menja odnosno povećava.
win-hiit

HIIT

Sastoji se iz kombinovanja osnovnih funkcionalnih vežbi koje se izvode u intervalima kako bi se postigao izuzetno visok intenzitet, dok pauza traje izuzetno kratko i ne dozvoljava telu potpun oporavak.
win-trx

TRX

TRX trening je trening snage i oblikovanja, i zbog svoje specifičnosti unapređuje stabilnost celog tela.

Moje ime je
Vesna Prokić

Ja sam profesor sporta i fizičkog vaspitanja-master i master sportske medicine sa fizikalnom terapijom. Sa mnom ćete izgubiti kilograme, zategnuti svoje mišiće i oblikovati ih baš po Vašoj meri.

Zajedno ćemo promeniti i poboljšati kvalitet i stil Vašeg života i bićete najbolja verzija sebe. Čekam Vas.

Pratite me na Instagramu i Facebook

TERMINI TRENINGA

Odluči na osnovu iskustva. Kako da znaš da je Win Fitness pravi za tebe? Da bi znao da mi imamo ono što tražiš –
treninge koje ćeš obožavati, pravu atmosferu ili ambijent u kom ćeš se osećati prijatno – moraš da probaš.
Čak ni iskustva drugih ljudi ne moraju biti dovoljna. Potrebno je da svojim očima vidiš i svojim čulima osetiš.
Tada ćeš znati.
KONTAKT

Naš tim je tu da odgovori na sva vaša pitanja i predloge. Kontaktirajte nas na navedeni email ili broj telefona ili popunite kontakt formu. Ne zaboravite, prvi trening je besplatan!

ADRESA

Arsenija Čarnojevića 49
22000 Sremska Mitrovica

TELEFON

+381 63 513672

EMAIL

fitnesscentarwin@yahoo.com

WEBSITE

www.winfitnescentar.com

PITAJTE NAS

Odgovorićemo na sva Vaša pitanja.

POŠALJITE NAM PORUKU

KONTAKT INFORMACIJE

Arsenija Čarnojevića 49
22000 Sremska Mitrovica
+381 63 513672
fitnesscentarwin@gmail.com

Ukoliko imate predloga kako da budemo još bolji pošaljite nam e-mail i uskoro ćemo stupiti u kontakt.